OK
 

# KERESS CÍMKE SZERINT

esküvői ruha (elegáns) otthoni-kuckozós szoptatós termékek

KEZDŐOLDAL

KOLLEKCIÓ

Ruhák Felsők Blúzok Tunikák Kardigánok Nadrágok Szoknyák Overálok Farmerek Shortok Szabadidőruházat Kabátok Harisnyák fehérneműk (Carriwell) BABA & MAMA SZETT AJÁNDÉKUTALVÁNY

AKCIÓS TERMÉKEK

RÓLUNK

KIEMELT TERMÉKEK

KATALÓGUS

ÜZLETEINK

KUPON

HŰSÉGPROGRAM

HelloBaby Hűségprogramunkban minden vásárlásodkor a vásárlásod értékének 10%-át kupon formájában visszaadjuk Neked. A kupont 30 napon belül tudod felhasználni online vásárláskor vagy bármelyik üzletünkben. A hűségprogram egyéb kedvezménnyel nem vonható össze.


 

KOSARAD TARTALMA



0

Varrás nélküli szoptatós top Fekete M

13 990 HUF
  • Cikkszám:708-109

TOVÁBBI SZÍNVÁLASZTÉK




A tökéletes szoptatós melltartó és az alakformáló top kombinációja A has leszorító szoptatós topot a sokszoros díjnyertes Carriwell szoptatós melltartó előnyeire alapoztuk, a finom lélegző alapanyag követi a derék alakját, és az enyhe megtámasztó funkcióval karcsúsít is egyben. Praktikus, egy kézzel lenyitható elülső rész alakítja a terméket szoptatós toppá. Szoptatásnál így nem látszik ki sem a hasad, sem a hátad, így hidegebb időszakban praktikus viselet. Ez a puha, selymes microfiber anyagból készült top egyszerre melegíti a derekad, karcsúsít, és tökéletes kényelmet biztosít. Praktikus: önmagában felsőként is hordható, vagy póló, blúz alatt, varrás nélküli kialakítása miatt diszkrét viselet. Szoptatás: egyszerűen, egy kézzel lecsatolható mellrész a könnyű szoptatásért. Diszkrét: publikus helyen is diszkréten, a lehető legkisebb testfelület felfedése mellet szoptathatsz. Megtámaszt: enyhen megtartja a melleket, és követi a derék alakját.





A TERMÉK JELENLEG NINCS KÉSZLETEN.
A termékkel kapcsolatban keressen a +36 (20) 534-6503 telefonszámon vagy írjon email-t a info(@)hellobabycollection.com címre.